eas

Kategori: style

new in

detta var det enda jag fick med mig från budapest, men visst är dom gossiga? har varit lite kluven innan om det verkligen är så snyggt med skor i "uggmodell" eller inte.

dock har jag trånat efter ett par gråa låga ett bra tag nu det senaste, & nu äger jag dessa! kommer användas flitigt under kalla höstmornar nu framöver.

nly midseason sale

soft bohemic blouse / nly trend / here   +   gloria top / lise sandahl / here

 

 classy fur / fanny lyckman for estradeur / here   +   american hood / american vintage / here

 

aurelia trousers / notion 1.3 / here   +   knot pencil skirt / river island / here

michael kors vs. marc jacobs

HÄR  -  HÄR  -  HÄR  -  HÄR

 

HÄR  -  HÄR  -  HÄR  -  HÄR

 

om jag måste välja skulle jag nog säga att jag är mer för marc jacobs design på klockor, lite mer simpla & stilrena med läderband.  marc by marc jacobs 'henry skeleton' watches

har varit något jag tittat på läääänge, vilka är ex #1 & #3 från vänster.  samtidigt gillar jag michael kors klockan 'skylar' #4 högst upp. det är vad jag kallar en FET klocka! 

michael kors klockorna 'slim runway' #1 & #3 högst upp, är dock riktigt fräscha med tanke på att dom ger lite färg. riktig outfithöjare till simpla mörka höstkläder!

Q/A: nike air max

 
Q: vart har du köpt dina nike air max någonstans? :) jag har letat efter ett bra ställe att köpa sådana men är osäker på vart!
 
A: det är som så att det är min pappa som köpt dom i usa, men såg att man kan beställa hem dom från sneakers n' stuff för tusenlappen.
klicka HÄR för att komma direkt till skorna. roligt att ni frågar, det alltid är kul att kunna hjälpa till. & de är dom bekvämaste skorna man kan ha!

fräschaste kängorna

har precis fått hem ett par riktigt nice kängor jag beställt inför hösten. kommer blir så gött att bara dra på sig när det blåser & är kallt eftersom dom är så sjukt rejäla! i like!

denna budgetvariant på timberlands kängor finns HÄR .

höstwanties

måste införskaffa mig ett tight svart fodral till i höst. sååå himla snyggt att matcha kängor/boots till. som denna 'back dress' från cheap monday för 399 sek.

 

typ dessa beiga kvalitéts kängor från timberland. timberland 'prem rust' blir dina för 1895 sek.

 

lång svart kappa. allra helst så lång som möjligt. denna är från stylein 'history coat' 1995 sek.

 

när det blir lite kallare ute kommer jag crava efter dessa. allra snyggast med dessa gråa i låg modell. ugg australia 'classic mini' för 1795 sek.

inspobabes at insta

AAALISIK94 - pics from her instagram

BROKENNOSE (brisbane, australia) - pics from her instagram

CRISTALSERRANOO (los angeles & miami, usa) - pics from her instagram

KYLIEJENNER (los angeles, california, usa) - pics from her instagram

MODERNGYPSY - pics from the instagram

 

har ni några riktigt grymma inspirationskällor på instagram? kommentera gärna isåfall! kan aldrig följa för få inspokonton, inte jag iallafall!

h&m's summersale

tänkte bara tipsa om att h&m har verkligen maaaassvis med snyggt på deras rea just nu. det är inte klokt vad shoppingsugen jag blir

av att bara kolla på utbudet. får hålla mig till senare i månaden när sommarlönen rullat in på kontot. här nedan är iallafall mina favoriter!

 

 

 

 

sprayed rollers - check

klickade hem dessa igårkväll. fick bli en försenad födelsedagspresent från phill.har tagit en himla tid att bestämma vilket par & modell jag

egentligen vill ha allra mest, haha alla är ju så sjukt snygga? men nu har jag iallafall strax mitt första par shorts från ONE TEASPOON i handen!