eas

Kategori: lookbook

monday's

såhär har jag dragit runt idag. lite vardagligare sweatpants, kängor & min nya kappa. i simply love it, so classy & passar verkligen till allt!

don't be acting like i need you

drar runt i bf's coco (homme + femme) sweater idag. slappa kläder som sweatern, baseball tisha under & kängor till det. älskar dragkedjorna på sidorna av tröjan!

coco

har bockat av det sista skolarbetet för höstterminen idag, känns helt underbart. så med andra ord betyder det att jag har jullov nu fram till tentorna i januari, king!

hot box

on my way till skövde just nu för att träffa min goa emelie som jag inte träffat på hur länge som helst! blir garanterat en bra dag för har alltid så himla kul med henne!

2014.12.10

 
goddag, varit uppe med tuppen eller njaaa honestly hade jag ställt klockan 30 min för sent så blev en hektisk morgon för mig haha.
vart iallafall gruppmöte & skolarbete hela förmiddagen på högskolan. åkte hem runt lunchtid & hittade lyckan på espressohouse
- deras chailatte! kan inte få nog? ni som aldrig smakat har verkligen gått miste om något!

wiz khalifa 'promises'

riktigt sucky update i helgen, sorry för det! vart jobb både lördag & söndag, igår var jag så trött, fantasilös & tråkig så kom inte på nått kul att dela med mig av.

idag har jag faktiskt handlat lite fina julgrejer jag tänkte pilla med resten av eftermiddagen. bilder kommer! x

furry sweater

 
re: fick frågan om vart jag köpt tröjan. & den är köpt på bikbok för ca 2 år sedan. ett av mina bästa köp, älskar den!

juicy j - low

är höstväder deluxe idag, där av så varm & mysig ootd as possible. skönt att man kan hålla sig inne & plugga fram till i eftermiddag då jag ska träffa jossan

på en kopp kaffe eller dylikt. men nuu ska jag ut på jakt efter textilschampoo för att få bort fetaste kaffefläcken på min soffa / mvh sölgriiisen.

back to brown

if you not noticed så fick jag ett ryck i torsdags & färgade bort ombrèn. trivdes grymt bra i det men efter ett års process med blekingar, spray & vice versa

så sliter det ju tyvärr endel på håret. bestämde mig för att låta håret vila ett tag & bekvämast är det ju att bara tona det när det behövs!

tänker på alla fina kommentarer jag fått om ombrèn här på bloggen, & hoppas att ni gillar mig & bloggen i fortsättningen trots allt!

cosy grey

i väntan på att mamsi ska plocka upp mig! ikväll ska jag bara hem käka & umgås med la familia medan min partner är ute & röjer. men men jobbar man helg så gör man!