eas

gone groceryshopping

a part in the daily routine - kvällshandling med min godisgris. ikväll ska vi bara laga mat & ta det lugnt. har paxat tv:n kl 20 & 22 haha,

& på agendan har vi svenska hollywoodfruar (hur kul) & paradise såklart. hoppas ni får en lika gosig kväll som jag, pusss.

so much girl stuff

behöver hitta någon praktisk lösning för förvaring av alla mina skönhetsprylar. just nu tar de upp hela ytan på tvättmaskinen plus 2,5 hylla i badrumsskåpet.

(så snäll som jag är får min pojkvän mindre än en halv hylla till godo till hans grejer haha) funderar iallafall på att fixa en mörk glasskiva att ha på tvättmaskinen,

sedan inhandla några snygga boxar att stapla på varann med grejerna i. någon gullig läsare där ute som vet några fräscha lådor? länka gärna isåfall!

sunday in the city

nu har jag kommit hem efter 24 timmar i götet. frida & jag kom ner vid 17 & styrde direkt vidare mot chalmers för att kolla på spex. 

efter det vankades det en mysigt övernattning för tre i lovisas söta etta (glömde dessvärre knäppa en bild) söndagen spenderades däremot

på stan i några timmar. my kind of fun, så att säga! hittade allt jag behövde såsom nya skinnhandskar & en polotröja, pic's kommer upp strax!

tatueringstankar

finns så mycket jag skulle vilja göra. speciellt i tatueringsväg. är helt otatuerad & har varit ganska skeptisk mot att skaffa det med, av den anledningen

att ALLA tatuerar sig nu mera. typ "fuck mainstream". men tankarna har cirkulerat det senaste & har ändrat mig, är fett sugen på att skaffa ett par.

funderar lite kring fingertatueringar, ryggradstatuering & nacktatuering, bara startkapitalet som fattas!

tip to a boyfriend

köpte denna till philip då jag mellanlandade i singapore från nya zeeland. för det är verkligen min favoritparfym för män for like the rest of my life, så sjukt god!

double match

nu har jag & babe varit ute på äventyr. har verkligen blivit ordentligt kyligt ute nu det senaste! så nu ska vi väl gosa ner oss resten av kvällen & spela sims 3! yes we're nerds.

so chilly

idag står studier & grupparbete på schemat hela dagen, så det är det jag kommer att syssla med de kommande timmarna!
knäppte en snabb bild på outfiten för idag, nice att det blivit lite kyligare så att pälsvästen funkar att använda utan att dö av värme.

oh mondays

har haft fullt upp med studier idag. men även hunnit tvätta, därav den snygga tvättoutfiten på bilden jag knäppte.

sen har jag packat lite kläder & tjejgrejer inför resten av veckan som spenderas hos philip. iallafall snart ph sen däckmode!

places i've been at

summer in berlin '10

3 weeks on malta with my bf '09

a weekend in paris '11

2 weeks in new zealand '13

summer at the french riviera, golfe juan '13

i want...

that coat.

 

that hair.

 

that knit & clutch.

 

the whole outfit.

 

the nails & rings.

that bedroom.

finally friday

sitter i skolan & inväntar att få göra dagens redovisningsarbete. sedan tar jag helg som spenderas med jobb både lördag & söndag!

smoothie in a bottle

slängde ihop en sååå god smoothie precis med jordgubb & mango. fördel att lägga det i glasflaska & göra lite extra mycket så det alltid finns i kylen, booyaah!