eas

-

dagen i bilder so far. tentamensplugg har varit prio ett hela veckan, eftersom jag & baby åker till budapest på torsdag!

så tänker bättre att börja i tid såklart. men ska fortsätta skönläsningen & hinka mer te, ciao.

wednesday night

ikväll har jag min syster hos mig på sleepover. har laddat upp med melon & mörk choklad till paradise nu, gos!

l'oréal false lash telescopic mascara

fick frågan häromdagen om vilken mascara jag använder, & för tillfället är det den här! jag brukar byta msacara hejvilt för älskar att testa nya då

man alltid har chansen att hitta en ny favorit! men denna har jag köpt ett par gånger nu & är helnöjd. den innehåller fibrer som har en "påbyggande"

effekt på fransarna som i sin tur förlänger. plastborsten är smal så man kommer lätt åt alla fransarna utan att det klumpar.

l'oreals false lash telescopic mascara hittar ni HÄR .

höstpromenad

promenerade bort till ica för att skicka tillbaka ett paket & kom på att trots det är lite regnigt & sådär så är det ändå rätt mys med hösten.

de flesta brukar ju bli depp för att det är mörkt osv men lite positivt tänkande får man ju ändå stå för själv!

michael kors vs. marc jacobs

HÄR  -  HÄR  -  HÄR  -  HÄR

 

HÄR  -  HÄR  -  HÄR  -  HÄR

 

om jag måste välja skulle jag nog säga att jag är mer för marc jacobs design på klockor, lite mer simpla & stilrena med läderband.  marc by marc jacobs 'henry skeleton' watches

har varit något jag tittat på läääänge, vilka är ex #1 & #3 från vänster.  samtidigt gillar jag michael kors klockan 'skylar' #4 högst upp. det är vad jag kallar en FET klocka! 

michael kors klockorna 'slim runway' #1 & #3 högst upp, är dock riktigt fräscha med tanke på att dom ger lite färg. riktig outfithöjare till simpla mörka höstkläder!

rihanna - te amo

glider runt i denna gossingen idag. & nu en fet myskväll med baby & popcorn framför zlatandokumentären!

monday morning

mornin' angels. ny start på en ny vecka är ju alltid nice, så tumme upp för måndagar! sippar på mitt kaffe at the moment 

& ska ta tag i lite skolarbete alldeles strax. ha en fin dag så länge!

this sunday off

så skönt att kunna avsluta veckan med en ledig helg! igår sov jag hemma hos mamma & hade det mysigt.

efter man flyttat hemifrån saknar man verkligen dom där långa helgfrukostarna med familjen på morgonen, så en sådan fick jag idag!

har kommit hem till mitt igen & ligger & lyssnar på låten jag länkade förut & dricker kaffe. cozing it up typ!

black hangers

 
köpte ett par nya galgar härom dagen. dom är lite snyggare svarta i sammetsliknande material, vilket känns lite roligare eftersom jag endast haft vita trägalgar innan.
tänkte iallafall hänga dessa på klädhängaren i stora rummet & eventuellt dra upp en spik bredvid tavaln från fotografiska sthlm & hänga nått
extra fint plagg där som man inte använder så ofta. kan nog bli bra med tanke på att jag har det relativt tomt på väggarna i övrigt!

tonight

äntligen en utekväll! var så jäkla längesen, sitter hemma hos babys kompis atm & har det allmänt nice bara.

you're stuck on my mind

edit: såg att inlägget jag skrev aldrig kom upp imorses. så jag postar det igen nu då! iallafall så är mina morgonrutiner strax avbockade

som fix, juice & instagram! så himla härligt med fredag idag. xx

the daily details

& i lurarna: "she want that (sing for me remix)" the midi mafia feat. rick ross & elijah blake. spotifylänk HÄR .

pancakes for breaky

godmorgon mina fina. ska alldeles strax gå iväg till rese & ta bussen till skövde, för idag ska jag bara hänga & ha det mys med min underbara emelie!

delivery from asos

efter många dagars väntan på detta paket kom det äntligen idag & hämtade ut det direkt! var så himla förväntansfull över boyfriendjeansen från river island jag beställt inför hösten,

så var dom alldeles för stora. så besviken att jag kommer få vänta ännu längre nu. men den stora gråa halsduken var verkligen över förväntan, gosfaktor tusen!

 

BOYFRIEND JEANS: HÄR  -  STOR HALSDUK: HÄR

to all you yoggifans

yoggifan som jag är (går inte en dag utan åtminstone ett glas yoggi - gotta have my daily dose typ haha) testade jag den nya yoghurten med ananas & kokos.

ger faktiskt lite utomlandskänla nu såhär när höstmörkret kryper sig på. den får gärna stanna - i like!