eas

graduationtime is coming up

 

 

fick en fråga för ett tag sedan av en läsare som undrade om jag kunde lägga up tips på studentklänningar, & ja det ska jag väl kunna ordna.

har länkat ett par dresses som jag absolut skulle valt mellan att "springa ut i" om jag vart student iår. klicka på bilderna för att komma till plaggen!

the first official springday

var ledig idag så har tagit vara på dagen hos mamma där det bjöds på såhär gott fika - lemoncurdpaj, fudgekaka & croissanter. frossmode on!

give me some energy

godmorgon babes. har varit vaken ett bra tag nu & suttit med plugget inför (sistaaa) tentan som ska skrivas imorgon, helt underbart. har iaf en liten paus just nu till desperate housewives & en go frulle. xx

holla at me boo

jaha då va denna dagen snart slut också. & vilken otroligt intressant dag jag haft! bilden illustrerar hur jag suttit the whole day. kaffe är viktigt.

imorgon smäller det med. TENTADAGS. men iallafall, ska återgå till min sjukis & jordgubbarna. /e

a day in bed

godmorgon, åååh inte dåligt segt med måndag igen! förutom det har jag dragit på mig en förkylning på det med.  skönt att det inte är värre ändå. om ni nu känner att bilderna

inte är lika skarpa som vanligt så kan jag tala om att jag fortfarande uppdaterar via ipaden. kan bli lite knas med bilderna då emellanåt. ha nu en fin dag!

nerdy nerd

här ligger väl jag i soffan med en kopp kaffe & en 677 sidors juridikbok. det är dags för tenta imorgon förstår ni, så idag blir det massa läsning för min del. om jag nu hade ägt en balkong hade jag ju självfallet suttit där istället för vädret är helt underbart idag! men nu får soffan duga. puss

relaxed hairdo

en tanke som slog mig idag var att varför använder man aldrig hårklämma nowadays? det är ju superenkelt & snyggt!
hade helt & hållet förträngt att jag ägde en fram till idag, så såhär fick frissen bli en tvättmåndag som denna!

two days in gothenburg

får bli endel mobilbloggande nu framöver, görtråkigt att datorn är trasig vilket försvårar hela mitt liv ganska rejält faktiskt.
inte lätt med distansstudier utan dator direkt. så ja, jag är på jakt efter en lånedator för tillfället så får vi se om jag har tur!
 
 

quay eyewear

detta fick bli min belöning till mig själv efter alla kvällar jag suttit med plugget det senaste, love them.

QUAY EYEWEAR "OHMI" • MADLADY.SE