eas

mot biblan

om man har svårt att lägga bort fokus från allt annat roligt när man bör plugga så kan en bra idé vara att släpa sig iväg till biblan istället. vilket jag gör idag! puss

the busy woman

pluggat. städat. tvättat. sprungit ärenden. storhandlat. druckit kaffe med mor min. lagat asgod mat. min dag beskriver i ord, touché.

där dit vinden kommer

några riktigt bra låtar från lorentz album kärlekslåtar. är helt besatt av mittenlåten - där dit vinden kommer.

get caught in the moment

blä, har blivit sjuk nu också. perfekt att det ska bryta ut mitt under jobbperioden känner jag. har varit hängig hela dagen

& bara slappat hemma sedan jag slutade i eftermiddags! nu ska jag käka fruktsallad & choklad innan min smak försvinner också haha.

so grey but still happy

idag är det fredagsmys hos mig. vi ska käka jordgubbar & naturgodis & bara kolla på film. i helgen väntas det jobb för min del fram till onsdag. cashflow.

grill hos father

jag & bae va hos pappa & lena igårkväll på grillmiddag. det var riktigt mysigt att komma ut på landet lite en så skön sommarkväll som det ändå blev!
iallafall så umgicks vi bara liksom, & åt vi hemgjorda hamburgare med en hel del goda tillbehör som bacon, färska champinjoner & grillad majs. yuuuuum.

lazy day

måste bli bättre på att posta lite intressantare bilder, haha. vad har jag pysslat med idag? jo, försökt förstå mig på mina norska fonder,

träffat malin på en kaffe, tagit en långpromenad (vilket resulterade i en grov fotblåsa), färgat håret & lyssnat på cold wind blows.

ett dygn

haft ett grymt bra dygn i göteborg, från en enorm besvikelse över att vi inte kom in på liseberg till att vi trots allt kom in på snoops afterparty.

& denna bakisdag startades med en enorm glass på avenyn. kingigt

off to götet

nu befinner vi oss på tåget mot göteborg, sveriges goaste stad! ikväll blir det pizza, ölhäng & snoop på liseberg. vilken toppen kväll det kommer bli!

skickar även en hälsning till min syster som fyller 18 idag, stooor tjej nu!

ma new phone

äntligen har jag mobil igen, klarade ca tre veckor utan men nu fick det faktiskt vara nog!