eas

c-vitamin boost + real housewives of beverly hills

tog mina sista krafter till att gå till affären & köpa ett par apelsiner. c-vitamin ska ju va bra mot förkylning har jag hört.

nu: inta sängläge (antagligen fram tills imorgon bitti) & real housewives of beverly hills.

26 nov. 2013 | 13:40

har nog halkat efter med bloggen lite nu känner jag. har åkt på världens höstförkylning med feber, hosta & högar med snorpapper så jag känner mig ju inte

direkt superfräsch just nu. skulle varit på högskolan i skövde idag för några timmars plugg med emelie men orkar seriöst ingenting, & det suger!

har precis gjort en kopp kaffe, & dricker aldrig svart annars men nu när jag ändå inte känner smak är det ju shit the same!

♬ länka supergärna några grymma låtar jag kan fördriva tiden med idag! det skulle vara guldvärt! puss

21 nov 2013 | kl 12:26

godmorgon, vaknade runt 10 & va helt slut i huvudet så har somnat om & vaknat ett antal gånger fram till nu ungefär. har blivit himla förkyld de senaste dagarna

så tänkte börja dagen med en stor kopp te iaf, vilket jag väldigt sällan dricker faktiskt. är en lätt övervägande kaffemänniska, haha.

ska försöka läsa lite kurslitteratur senare när jag vaknat till, men tills dess stannar jag lätt i sängen,

sippar på mitt te & lyssnar på min gos-lista på spotify. lyssna på den ni med  [ här

wednesday | early morning

godmorgon på er, har kommit upp ur sängen tidigt idag för att snart dra iväg på ett gruppmöte på lärcentrat. håller på med grupparbete nummer två

i marknadföringskurs nummer två just nu, har gjort endel olika analyser inom våran butik & tycker det är riktigt intressant faktiskt!

inte den intressantaste bilden jag kunde knäppa men ja, ska försöka lägga in något roligare senare idag haha. peace out

monday | that summer flashback

godkväll på er, har haft en riktigt seg dag idag. pluggat från 10 imorse & blev klar för någon timme sedan.

har fortfarande en hel del kvar på en bok jag måste läsa inför en uppgift men jag suger på att läsa verkligen. tycker det är sååå tråkigt!

har tagit eftermiddagen ledig nu för att bara softa med phille & kolla på tv typ. så det blir nya tag imorgon haha.

slängde in två arkivbilder från summerburst i somras.  & shit va den helgen i göteborg va grym!

thursday | late morningcoffee

godmorgon, har egentligen tänkt hinna med en promenad sådär på morgonkvisten runt 10 men va så himla trött & slö så valde att ligga

kvar i sängen fram tills nu ungefär, haha. det va riktigt längesedan jag sov såhär länge! antar att det är den deprimerande höstens fel.

nu vet jag inte riktigt vad som händer innan jag ska till skolan vid kl 14. lite morgonchill med en kopp kaffe, go musik & manikyr iallafall!

côte d'azur: golfe-juan

sjukt regnig & tråkig dag idag. därför bestämde jag mig för att göra ett collage med några av bilderna från förra sommaren då

jag befann mig i golfe-juan, franska rivieran. helt underbart vacker by eller vad det kan kallas. skulle lätt kunna flytta dit på heltid!

the body shop | energising face spritz

the body shop's "energising face spritz" med vitamin c är en produkt som sprayas löst över ansiktet för att ge en uppfriskande effekt & bevara fukten i huden.

perfekt såhär vintertid då det är väldigt torrt i luften! den piggar bara inte upp huden heller, utan kan sprayas över din makeup för fixering & bättre hållbarhet.

vitamin c energising face spritz • the body shop • 215 kr/100ml